Kampanjakiirettä

Blogi vko 2

Joululoma ja alkuvuosi ovat kuluneet töiden ja kampanjan parissa. Molemmat ovat aika hektisessä vaiheessa, joten vapaa-ajasta ei paljon kannata haaveilla. Onni onnettomuudessa on ollut se, että olen ollut flunssassa, joten lenkille en olisi päässyt kuitenkaan.:)

Positiivistäkin kuuluu toki. On helpottavaa, kun kampanja on lähtenyt käyntiin toden teolla ja tukiryhmäkin on ollut aktiivinen. Eniten aikaa on mennyt vaalikoneisiin vastaamiseen. Nyt ehdokkaille on tullut tiedoksi noin 15 konetta ja epäilen, että toinen mokoma on vielä jäljellä. Vaalit-valikosta löytyy tietoa vaalikoneista, joihin olen jo vastannut.

Keskiviikkona pidimme kaupunginhallitusryhmän järjestäytymiskokouksen. Olen seurannut ryhmän toimintaa aiemmin valtuustoryhmän varapuheenjohtajan roolissa, mutta nyt kun olen kaupunginhallituksen varajäsen, olen samalla myös kh-ryhmän ihan oikea jäsen. Kaupunginhallituksella on edustaja tai valvoja jokaisessa lautakunnassa ja johtokunnassa. Edustukset jaetaan kh:n varsinaisten ja varajäsenten kesken. Vihreillä on valvoja mm. sosiaali-, kiinteistö, liikunta- ja yleisten töiden lautakunnissa. Minulle kävi satumainen tuuri, pääsin liikuntalautakunnan varsinaiseksi valvojaksi. Näin pääsen tosissani perehtymään Helsingin liikuntapolitiikan tilaan. Erityisesti minua kiinnostaa tulossa oleva liikuntatoimen tukien remontti. Mielestäni olisi tärkeää arvioida, että eri lajeja, eri ikäluokkia ja molempia sukupuolia kohdellaan tukien jaossa tasapuolisesti.

Yksi vastaus artikkeliin “Kampanjakiirettä”

 1. Eero Hildén sanoo:

  Onneksi olkoon kh- varajäsenyydestä ja etenkin liikuntalautakuntavalvoja tehtävä. Olet ollut kiitettävästi mukana Vuosaaren kaupunginsuunnitteluasioissa ja oletinkin että olisit vuosaarelainen tai lähialueelta, joten oli pakko tarkastaa!! heh..
  Olet tänäänkin tulossa Albatrossiin, joten näemme siellä.
  Eero Hildén
  Vuosaari-Seura ry
  varapj./as.toimikunta