Helsinkiläiset vaikuttajat kehuvat Maria

Ystäväni ja kollegani valtuuston puheenjohtaja Minerva Krohn ja  kaupunginhallituksen jäsen Elina Moisio sekä puolueurani alkuvaiheessa mentorinani toiminut apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri halusivat tukea kampanjaani kirjoittamalla kommentteja minusta. Olivat niin positiivisiä, että melkein punastuttaa, mutta tässä tulevat kuitenkin.

Marilla on paljon kokemusta kunnallispolitiikasta. Tätä osaamista tarvitaan eduskunnassa, koska peruspalveluiden järjestäminen on kuntien vastuulla ja kansanedustajien on hyvä tietää mistä ovat päättämässä.

Mari on ryhmänjohtajana ollut mukana monissa neuvotteluissa, ja vienyt läpi Vihreille tärkeitä tavoitteita budjettiin, asunto-ohjelmaan ja kaupungin ilmastotavoitteisiin. Eduskuntaan kannattaa valita ihmisiä jotka tietävät mitä tavoittelevat ja osaavat viedä tavoitteita eteenpäin. Mari on tällainen ihminen.

Minerva Krohn

———————————————–

Mari Puoskarissa yhdistyy hienolla tavalla idealismi ja ammattimaisuus. Toisesta ei ole paljon iloa ilman toista. Insinööritausta antaa Marille erinomaisen pohjan soveltaa vihreitä periaatteita käytäntöön realistisella tavalla. Kun tähän lisätään vielä Marin (ehkä joskus ylimitoitettukin) tunnollisuus ja ahkeruus, tuloksena on poikkeuksellisen aikaansaapa kansanedustaja.

Pekka Sauri

——————————————- 

Uuden talouden tuntijaa tarvitaan – siksi Mari Puoskari.

Eduskuntaan tarvitaan vihreitä ihmisiä, jotka oikeasti ymmärtävät talouden lainalaisuudet. Kakun jakajia siellä kyllä riittää. Harvempi osaa kuitenkin leipoa lisää kakkua jaettavaksi. Mari osaa.

Koko työelämä ja yrittäjyys ovat osa jatkuvaa murrosta. Vanhoihin rakenteisiin takertuminen ei auta. Uudet alat työllistävät, kuten vihreän teknologian, vihreän energiateollisuuden ja palvelujen alat. Johan sen näkee ihmisten elämän valinnoista: design, matkailu, kulttuuri, muotoilu, hidastaminen ja ruoka. Niiltä löytyy uusia luovan talouden työpaikkoja.

On ymmärrettävä näiden uusien alojen toimintalogiikkaa, jotta osaa arvostaa niitä ja tukea niitä. Sallivuuttakin tarvitaan: joskus yrittäjä epäonnistuu, se on luonnollinen osa yrittämistä. Siksi tarvittaisiin perustuloa ja yrittäjien sosiaaliturvan vahvistamista. Sekä eduskuntaan ihmisiä, jotka ovat tällä vuosituhannella.

Onneksi on Mari – kestävän talouden insinööri!

Elina Moisio
————————————————