Kesämeininkejä

Myönnän, olen ollut supersaamaton kirjoittaja. Kevät veti energiat aika minimiin ensin vaalitaistossa ja sitten vielä varapuheenjohtajakampanjassa.

Juoksin kesäkuun alussa sen Tukholman maratonin. Tämä oli siis nyt toinen kerta. Helle oli ihan käsittämätön, lämmintä oli varjossa 29 astetta. Ennätyksestä ei tarvinnut tässä kelissä haaveillakaan, aika oli lopulta 4:41 ja jotain. Mutta en onneksi saanut mitään vammoja ja jatkoin jo heti maanantaina kisan jälkeen treenaamista. Päätimme kokoomuslaisen valtuutetun Laura Rädyn kanssa lähteä Berliinin maratonille syyskuun lopussa. Tästä innostuneena sain treenattua tosi hyvin koko kesän. Olen juossut sellaisen 40-50 km viikossa ja paljon aiempaa enemmän nopeita lenkkejä.

Kesä kului muutenkin siivillä. Olin lomalla koko heinäkuun. Vietimme sen kokonaan pois Helsingistä, vain kaksi yötä olimme kuukauden aikana kotona. Kävimme tutustumassa Barcelonassa Gaudin arkkitehtuuriin, rantoihin, hyvään ruokaan ja cavaan. Olimme myös mökillä Kangasniemellä, jossa käytiin muun muassa melomassa.

Kahteen otteeseen olimme myös pidemmän pätkän höyrylaivalla Saimaalla. Kaverini vanhemmat omistavat s/s Laurin, ja reissasimme sen kyydissä ympäri Saimaata kaveriporukan kanssa. Norppia en valitettavasti bongannut, mikä ei sinänsä ole ihme, sillä en voi kyllä yhtään kehua luontotuntemuksellani.