Vauhtiviikko

Kiersin tällä viikolla kolmen vihreiden piirijärjestön ja ViNOn kokouksissa. Vaikka reissaaminen on rankkaa, on ollut tosi hauskaa käydä keskustelemassa ja hengailemassa eri puolella Suomea vaikuttavien vihreiden kanssa. Kevään vaalikampanjan organisoiminen on herättänyt keskustelua kaikissa piireissä. Poliittisella puolella on pohdittu paljon vihreiden roolia sinivihreässä hallituksessa. Itse koen, että meidän pitäisi jatkossa painottaa erityisesti köyhyyden vähentämiseen ja globaaliin oikeudenmukaisuuteen liittyviä kysymyksiä. Nämä teemat eivät ole muiden hallituspuolueiden prioriteettilistan kärjessä ja näillä oppositio yrittää lyödä meitä mennen tullen.

Kiertueen lisäksi viikko kului kaupungin luottamustoimien kokouksissa ja töissä täyttä päivää paiskiessa. Montaa tuntia ei ole päivästä yli jäänyt, mutta sainpa kuitenkin treenattua ihmeen hyvin. Helatorstaina juoksin 30 kilometrin testilenkin. Lenkki meni yllättävänkin kevyesti ja nyt on mukavan luottavainen fiilis Tukholman suhteen.

Yksi vastaus artikkeliin “Vauhtiviikko”

  1. Hei,

    Juoksijan juttu sinusta oli laaja, ja näytti sinut mielestäni hyvässä valossa. Ensinnäkin annoit alan ihmisten lehdessä sen käsityksen itsestäsi, että ymmärrät urheilua mutta myös terveysliikuntaa, toiseksikin, annoit itsestäsi hyvin tehokkaan mutta kuitenkin inhimillisen kuvan.