Yleisömenestyksiä

Viime viikon tilaisuudet menivät suorastaan loistavasti. Olin Nuorisoasiainkeskuksen Reaktori-nuorisotapahtuman paneelissa keskiviikkona ja pääsin kommentoimaan kymppiuutisiin, että miksi nuoria ei politiikka kiinnosta. No muun muassa siksi, että siihen ei voi osallistua siellä missä nuoret muutenkin ovat. Vaadimme keskustelufoorumia kaupungin päätöksenteosta ja Jussi Pajusen mese-kyselytuntia!

Keskiviikko-iltana järjestetyssä energiansäästötilaisuudessa oli yli 30 ihmistä ja todella tasokasta keskustelua. Energiansäästörakentaminen on oikeasti tosi kiinnostava aihe ja potentiaalinen tapa torjua ilmastonmuutosta. Energiaa säästyy 70 % verrattuna nykytaloihin ja investointikustannukset ovat vain muutaman prosentin korkeammat.

Sunnuntaina olimme kampanjoimassa Keskuspuistossa Tuija Braxin, kuuman mehun, pullan ja lumikenkien kanssa. Sää oli aivan upea ja porukkaa riitti. Eduskuntavaaliteemojen lisäksi juttua riitti myös viereisen Lääkärinkadun alueen käynnissä olevasta asemakaavoituksesta. Alueen asukkaat ovat aktiivisesti vastustaneet kerrostalojen rakentamista puistoon. Suunnitteluperiaatteita käsiteltäessä lautakunnassa vihreiden vastaesityksestä äänestettiin tiukasti 5-4. Kaavan seuraavan vaiheen piti tulla lautakuntaan jo ennen joulua, mutta nyt sitä on kuulemma lykätty vaalien yli..

Ehdin myös juosta tällä viikolla ihan mukavasti. Aloitin viime viikolla treenaamaan uudella ohjelmalla, jossa on kolme kovaa harjoitusta viikossa. Ohjelma löytyy Runner´s Worldin sivuilta.

Yksi vastaus artikkeliin “Yleisömenestyksiä”

  1. Kyösti sanoo:

    Hei,

    Mun pitikin kysyä tuossa äsken puhelimessa, että kuise sun ja Tuijan juttu meni? Ku en oo nähnyt Tuijaakaan..